Welkom in mijn copytentje. Een plek waar jouw zorgen worden weggeschreven. Want waar jij misschien als een berg tegenop ziet, werk ik met liefde voor je uit. Richt aandacht op je kracht, dan doe ik dat ook.
01.

Teksten check

Jij hebt heel goed voor ogen wat je wil vertellen en schrijven gaat je eigenlijk ook wel prima af. Toch is het al-tijd fijn om een tweede paar ogen te hebben. Wat jij al hebt weten te tikken, kijk ik graag voor je na. Spelling- en taalfouten gooi ik eruit. Sommige zinnen gooi ik om. Of ik gooi er wat woorden in. Uiteindelijk ontvang je een lekker lopende tekst, zonder fouten, waar jouw passie vanaf spat.  

02.

Webteksten

Jij wil jouw verhaal op het wereldwijde web, maar alles wat er nu nog staat is een knipperende tekstcursor. Laat mij daar beweging in brengen! Na een persoonlijk gesprek kies ik de juiste tone of voice voor jouw missie en doelgroep. Ik zorg voor eerlijke, sterke en uitnodigende websiteteksten die aanzetten tot actie. 

03.

Blogs

Jij kent de voordelen van een blog, maar je vindt er de tijd niet voor of brengt moeilijk jouw expertise onder woorden. Zal ik het van je overnemen? Als leergierige copywriter duik ik jouw vakgebied in en laat ik blogs haarfijn aansluiten bij jouw doelgroep voor meer betrouwbaarheid, sterkere klantrelaties en een betere vindbaarheid.  

04.

Sociale media*

Het onderhouden van sociale mediakanalen kost toch meer tijd dan je had verwacht. Al helemaal het verzinnen van die captions… Besteed het lekker uit! Wat wil jij graag uitstralen op je socials? Van verbindende verhalen tot pakkende oneliners. Ik schrijf ze voor je.

*Voor Instagram, Facebook en/of LinkedIn

05.

Overige communicatie

Er zijn ontelbaar veel manieren waarmee je contact kan leggen en onderhouden met jouw doelgroep. Van nieuwsbrieven tot flyers en van online advertenties tot productpagina’s. Heb je een tekst nodig voor een niet eerder genoemd communicatiemiddel? Maak je geen zorgen, de meeste teksten tik ik.

06.

Horeca-copy

Terwijl jij de broodjes maakt, prachtige risotto’s serveert en kleurrijke cocktails schenkt, ben ik jouw tekstuele ondersteuning. Ik verwoord waar jij voor staat. Door jarenlange horeca-ervaring is schrijven voor deze branche míjn specialiteit. Voor jouw website of sociale media bijvoorbeeld. Met uitnodigende teksten die precies de juiste informatie bevatten. Alles voor nóg betere relaties met toekomstige en vaste gasten.

Bekijk wat ik heb geschreven voor:

Freelance tekstschrijver - Indebuurt Haarlem
Logo van Tastea
Logo van Home Deco
Copy klant van Copy Koffie
Freelance tekstschrijver - Nes71 Haarlem
Freelance tekstschrijver - Bobplaza Haarlem