Wat gezellig dat je er bent! Wil je wat drinken? Als barista schenk ik het liefst cappuccino’s, maar de volgende keer zet jij de koffie. Ik leer het je met liefde. Voor een portie geschreven kennis kan je meteen een kijkje nemen op mijn blog of Instagramaccount. Daar klets ik regelmatig over koffie. 

Trainingen
Mijn hart gaat pas écht sneller kloppen van fijne ontmoetingen met andere koffieliefhebbers. Enthousiaste thuisbarista’s en horecaondernemers bijvoorbeeld. Ben jij zo’n barista of horecaondernemer en ben je op zoek naar wat meer koffiekennis? Mooi, want op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van persoonlijke koffietrainingen. Benieuwd wat de huidige mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met me op.

Freelance barista
Deze optie mag natuurlijk niet ontbreken, dus ook ik ben – zoals de meeste barista’s – beschikbaar als freelance barista. Ik zorg voor de lekkerste (en mooiste) koffietjes in jouw Haarlemse of Amsterdamse koffiezaak, op jouw bruiloft of tijdens andere evenementen waar koffie niet mag ontbreken.

Koffie koffieboontjes